Velvet - 54. epizoda - KRAJ SERIJE

Meksicke serije

Velvet – 54. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Velvet – 54. epizoda – KRAJ SERIJE
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
 Nakon požara u galerijama, prouzrokovanog od strane Kristine, Albertito je morao da bude prebačen u bolnicu, gde će da se stabilizuje i ubrzo povrati svest. Tamo sretne svog oca prvi put. Alberto je toliko emotivan da treći put zaprosi Anu, a ona pristane.
U galeriji, uništenoj od požara, Marko objavljuje zaposlenima da dolazi investitor da kupi/preuzme posao. Kristinino zlodelo staviće na kocku galeriju (tj. moguće da će biti prodata), i budućnost zaposlenih. Kristina je skrhana, tokom požara je zadobila ozbiljne opekotine. Barbara, koja se vraća će se jedina sažaliti.
Mateo i Klara imaju predivan sastanak, sve im u životu dobro ide. Srećni su… da li je ovo njihovo konačno pomirenje?
Rita ima vrtoglavicu, ali se ubrzo “dovede u red” pre nego što je Klara vidi. Ana dolazi spremna da je našminkaju, očešljaju i obuku za venčanje.

Alberto-a čudi što pisma koja je slao za Anu nisu stizala… Sasvim slučajno otkrije da je Karlos podmitio poštara ( tj. podmitio ga da zadrži pisma, da ih ne prosledi Ani – prim. prev.) Alberto se sastaje sa Karlosom… u nameri da ga “nagradi” zasluženim ( verovatno batinama 😀 -prim.prev.)
Povodom njegovog povratka i venčanja, Alberto i Patrisija odlučuju da zakopaju ratne sekire. Patrisija želi da zaboravi Valentina. Enrike želi da pođe sa njom, da pobegnu zajedno. Ali, ona mu ne veruje. Enrike će morati da je ubedi da je ovoga puta ozbiljan.
Honas već ima kartu za Pariz, a Raul ima za njega elegantno odelo. Veoma je ponosan na njega. Odjednom, uhvati ga seta, posebno kada vidi neki časopis sa Umbertom na naslovnoj strani. Ta seta ispari kada se Umberto i lično pojavi na venčanju, i kaže mu da je mislio na njega, i da bi mogao da mu dizajnira kostim za sledeći film. Hoće li neko od njih pružiti korak na ličnom planu?
Don Emilio je nešto tužan jer ostaje sam. Iako Ana insistira, on jedno sigurno zna: ostaće u Madridu. Srećom, Blanka i on imaju jedno drugog i ićiće zajedno da pogledaju nove domove za zaposlene u galerijama. Hoće li to saučesništvo da se pretvori u lepu romansu?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *