Vish – 3. epizoda – Sabrina je u potrazi za osobom sa posebnim belegom!

Indijske Serije

Vish – 3. epizoda – Sabrina je u potrazi za osobom sa posebnim belegom!

By  | 


Ona ga je počela ućutkivati, pa mu rekla da se ne treba plašiti. Ionako neće moći da ispriča bilo kome. Potom ga je svojim dugim jezikom otrovala. Kraj flešbeka. Sabrina kaže Mohitu kako je postala njegova žena da bi imala moć da nađe to posebno telo. Mora mu dati novu dozu otrova kako bi se postarala da ne umre, ali i da nije nizašta. Počne da glumi da je očajna što mora tako. Doda kako ga ne može ubiti jer bi privukla veliku pažnju. Aditja već sumnja u nju. Mohit se trese od straha. Sabrina mu da još jednu dozu otrova. Njemu pocrne oči, trese se. Nakon toga počne bledo gledati u plafon. Sabrina je sigurna da sad neće ni pisnuti.
Kasnije, Alija je sa Mohitom i traži od njega neki nagoveštaj-dozvolu da odnese njegovu krv na analizu, sigurna je da joj je rekao “vish”, a ne “wish”.
Za to vreme, Aditja se u dvorištu zabavlja sa svojim prijateljicama koje zavodljivo igraju i prerušene su u med.sestre.
Alija primeti da je Mohit trepnuo i shvati da joj je na taj način dao dozvolu da mu uzme krv. Alija mu uzme krv i pojuri da je odnese na analizu. Napolju naleti na Aditju i one devojke. On je zaustavi i predstavi svojim prijateljicama kao pravu doktorku. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site