Volim samo tebe - Ranvir priznaje pred svima da voli Ishaani

Indijske Serije

Volim samo tebe (54. ep.) 05.09.2014. – Ranvir priznaje pred svima da voli Ishaani!

By  | 

Garima ulazi i govori da će ona reći istinu svima. Ranvir je srećan, ali Garima priča protiv njega. Govori da Chirag nije otac njenog djeteta. Ishaani joj ne vjeruje. Garima je upita zašto bi onda dozvolila da Chirag nju oženi. Potom pusti snimak gdje je Ranvir moli da zaustavi Ishaaninu i Chiragovu vjeridbu, on voli Ishaani od djetinjstva i ne može da je gleda kko odlazi sa Chiragom. Braća krenu da tuku Ranvira, ali Ishaani i dalje brani Ranvira.

Odvede ga do idola i stavi njegovu ruku na njenu glavu. Pita ga da kaže istinu svima. On kaže da nije uradio Dishi ništa. Ishaani je srećna, pita ga da kaže svima kako su samo najbolji prijatelji, da je ne voli. Ali Ranvir ne može to da uradi, skloni ruku i govori da je ne može lagati. Prizna svoju ljubav. Svi su šokirani.
Najava: Ranvir je pretučen u zatvoru. Njegovi roditelji mole policiju da stanu. Sa druge strane, Ishaani plače i izvinjava se Chiragu. Pita ga za drugu šansu, ali on govori da je prekasno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site