Yeh Hai Mohabbatein - Alijina i Rohanova veridba je ugovorena!

Vesti

Yeh Hai Mohabbatein – 10.,11. i 12. 10. 2018. – Raman prohoda, Alijina i Rohanova veridba je ugovorena!

By  | 

Raman dođe tu i našali se sa njim. Rohan veruje da će ga Alija podržavati kao Išita njega, Alija je Išitina senka (saya). Raman se nasmeje i naziva ga srećnikom. Svi pripremaju sve za veridbu i slavlje. Suda dođe tu i čestita im ironično, a onda donosi cveće i obrati se Išiti: ,,Gospođo Dr Išita Bhalla, tako mi je drago što Vas vidim sada ovde. Vaš muž se oporavio. Sada mi Vi vratite brata zauzvrat. Možete li to da učinite? Odgovorite!”

Išita je pogleda i ubeđuje: ,,Dr Rađat nije umro zbog mene ili moje porodice. Ubio je sâm sebe. Bio je slab. Zavisnost od alkohola ga je dovela do smrti! Vi ste znali za to i niste mu pomogli. Samo ste krili njegove greške u bolnici i pacijenti su zato umirali! Morate prihvatiti ovo. Prekinite da mučite moju porodicu!”
Suda se prepire sa njom i zapreti joj da joj neće dati da bude srećna. Rohan se isto umeša: ,,Prekinite da maltretirate MOJU porodicu!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site