Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 57. epizoda – Siddhant sumnja na Raoa!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 57. epizoda – Siddhant sumnja na Raoa!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 57. epizoda – Siddhant sumnja na Raoa!

Anu otkrije Siddhantu da KK misli da se ona i Vedant sviđaju jedno drugom i da ju je pitao da razmisli o tome. Siddhant je pita da li joj se sviđa Vedant. Anu ga pita kakva to glupa pitanja postavlja.
KK kaže Anu da čeka njen odgovor. Anu mu odgovori da će mu dati odgovor sutra uveče.
Siddhant kaže KK-u da želi nešto da traži od njega, ali mu KK kaže da ne danas, sutra. Sutra je Kartikovo venčanje, obeća da će mu dati šta traži. Siddhant je srećan.
Siddhant otvoreno pita Kartika da li ima nešto sa padom aviona. Ovaj negira, on je biznismen a ne kriminalac. Kad ga Siddhant pita zašto onda sve to radi krišom, Kartik mu objasni da je oduvek hteo da impresionira oca, a strahovao je da Rao ne sazna jer je on KK-ova senka, samo posmatra i eliminiše svaku pretnju pre nego što ona dođe do KK-a, on za KK-a može i dati i oduzeti život. On sluša samo KK-a, a malo je slušao i Prabhakara. Seća li se knjige o uspehu Reddyjevih? Bila je gotova, ali je Rao hteo da je i Prabhakar proveri, stoga ju je uzeo od njega (Kartika) i odneo Prabhakaru. Nakon što Kartik ode, Siddhant razmišlja o njegovim rečima.
Siddhant primeti rupe na knjizi uspeha Reddyjevih i odluči da je odnose kod prijatelja koji radi u laboratoriji da se urade analize. On počinje da sumnja u Raoa.
Osvanuo je dan Kartikovog venčanja. Riddhi brine šta ako KK odbije Siddhanta, jer je izjavio da advokat ne može da oženi Anu. Anu ne misli da će se to desiti, KK-u je bitna njena sreća, a ona voli Siddhanta.
Anu pita KK-a da li će je odbiti ako mu zatraži nešto. On odgovori da neće, neka mu traži šta želi. Anu mu kaže da neće danas, ali neka zapamti svoje obećanje kad mu bude nešto zatražila.
Prijatelj govori Siddhantu da nije ništa pronašao na knjizi, ali rupe mogu da naprave retki otrovi koji ne ostavljaju trag, ali da bi saznao o čemu se radi morao bi da ode u naučnu laboratoriju u Ženevi. Samo moćni ljudi mogu da dobiju pristup takvom otrovu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *