Harun planira pronaći Kenana, Aras povlači potez protiv njega

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 75. i 76. epizoda – Harun planira pronaći Kenana, Aras povlači potez protiv njega!

By  | 

 Harun planira pronaći Kenana, Aras povlači potez protiv njega

75: Eda i Harun se suočavaju sa najvećim stahom u životu. Za nih počinju kranje minute. Da li će se uplaštiti ili će dobiti kćerku?
Cemil dolazi da priča sa Turkan koja je znatiželjna po pitanju Ede. Priča i sa Harunom i Edom.
76: Harun i Eda provode srećne trenutke nesvjesni noći, pune bola, patnje i straha koja ih čeka. Batu je počeo sa osvetom i ne namjerava da stane. Melda koja je bila tužna zadnjih godina stavlja tačku na želju koju će joj majka reći kada se priprema da vodi novi put.

Ferdina odluka uzrokuje probleme u Guler porodici. Nova era počinje za Arslan porodicu. Period patnje i bola. Jagmur ima udjela u ovoj boli. Mala djevojčica vjeruje da je ubila majku iskusiće bol gubitka ponovo. Harun ima jednu namjeru. Mora pronaći Kenana i naplatiti mu za djela. Još neko traga za Kenanom. Ali njegova namjera je različita od Harunove. Edže ne želi da izgubi Haruna i Edćže. Aras čini korak protiv Haruna. I to na način koji Harun nije očekivao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *