Lukas saznaje da ima svog klona Daniela!

Brazilske serije

Žade – od 140. do 145. epizode – Lukas saznaje da ima svog klona Daniela!

By  | 

aLukas saznaje da ima svog klona Daniela!

140. epizoda

Zbunjeni i usamljeni Daniel hoda ulicama grada razmišljajući o svom poreklu kao i o samoubistvu. Zbog novonastale situacije, Leonardo razmišlja da usvoji Daniela. Rania je tužna jer Said razmišlja o ponovnoj ženidbi sa Žade. Klara primeti da joj nedostaje novac iz torbice. Eskobar još jednom poseti Alisiju.

141. epizoda

Said odbija da prihvati Žade i opet objasni Khadiji zašto ne sme da viđa majku. Prilikom susreta sa Danielom na plaži, Žade slučajno ispadne ogrlica. Alehandro kreće u potragu za Nataliom koja je postala prava narkomanka a Mohamed primeti da Samira razgovara sa Karlosom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


142. epizoda

Zaslepljen ljubavlju, Eskobar veruje da Alisija ne želi da napusti stan jer bi je Klara želela izbaciti na ulicu. Pod uticajem droge, Natalia i Paula lutaju ulicama grada. Albieri ispriča Žade šokantnu priču kako je stvorio Daniela. Leonardo iznese Dori svoj predlog da usvoji Daniela što izazove lavinu negodovanja i naposletku, svađu.

143. epizoda

Dora otvori srce svojoj majci Esteli i objasni joj Oswaldovu i Danielovu situaciju a kasnije i Kristini koju jako pogodi činjenica da Leonardo želi da usvoji njenog sina. Khadija započinje svoj lični rat sa Raniom a Said ih pokušava rastaviti. Natalia se vrati Alehandru praveći se kao da se ništa nije dogodilo.

144. epizoda

Nakon što se vrati sa turnira u Atlanti, Alehandra iznenadi vest da su Nataliju zadržali ljudi kojima duguje novac za drogu. U vili porodice Ferer, Lukas se suprotstavi ocu zbog želje da usvoji Dorinog sina. Leonardo se izvini Kristini za sve probleme koje joj je stvorio u poslednje vreme. Eskobar saznaje da Alisija ima novog ljubavnika.

145. epizoda

Radosna vest da će Rania uskoro roditi dečaka razveseli Saida ali razljuti Khadiju. Nakon što je saznao za “brata” Daniela, Lukas se boji da će izgubiti svoj identitet i da će ga prošlost ponovo proganjati. Istovremeno, Alehandro na sve moguće načine traži novac kako bi podmirio Natalijine dugove.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site