Žade i Lukas planiraju beg!

Brazilske serije

Žade od 7. do 12. epizode!Žade i Lukas planiraju beg!

By  | 

hqdefaultŽade i Lukas planiraju beg!
7 i 8 epizoda

Žade je uverena da ju je Lucas zaboravio. Leonarda rastuži vest o iznenadnoj smrti sina Diega. Dok traži put do Žadeine kuće, LuKas saznaje za smrt brata. Ta tragična vest uništiće njegovu sreću Sa Žade, ali i slomiti Leonardovo srce.

9 i 10 epizoda
Ljubav i strast između LuKasa i Žade jača je od svega. Leonardo pati zbog smrti jednog i nestanka drugog sina. Žade i Lukas moraju biti oprezni i paziti da niko ne sazna da su spavali zajedno, a kako je sve opasnije održavati vezu, njih dvoje planiraju beg.
11 i 12 epizoda
Žalosna vest o pogibiji brata Diega zamuti sreću Lukasa i Žade i odloži romantično putovanje koje su planirali. Zbog tragične Diegove smrti, Lukas je prisiljen biti prisniji sa Leonardom, a istovremeno, ljubav između njega i Žade je na testu. U gradu se iznenada pojavi Marisa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site