Lukas se posvađa sa Natalijom zbog Marisinog ukradenog novca!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brazilske serije

Žade – od 134. do 139. epizode – Lukas se posvađa sa Natalijom zbog Marisinog ukradenog novca!

By  | 

aLukas se posvađa sa Natalijom zbog Marisinog ukradenog novca!

134. epizoda

Lukas pokušava da razgovara sa Žade o njenim i njegovim problemima ali ga Latifa u tome spreči. Žade ne želi da se vrati u Maroko pa joj, uprkos Mohamedovom protivljenju, Latifa ponudi smeštaj u svojoj kući. Umorna od mnogih laži, Dora odlazi u posetu Leonardu u nadi da će od njega dobiti odgovore i objašnjenja.

135. epizoda

Leonardo, Dora i Daniel čekaju doktora Albierija koji im treba objasniti šta se i kako dogodilo Danielu. Sa druge strane grada, Natalia još jednom uveri Alehandra da će se promeniti i ostaviti drogu. Silvia se posvađa sa Albierijem zbog Daniela te mu zapreti tužbom.

136. epizoda

Mama Rosa, Dora i Daniel gledaju stare Dijegove slike tražeći sličnost između Daniela i njega. Nakon što je Natalia dovela Paulu u zajednički dom, Alehandrov prag tolerancije se naglo spustio. Osim što je Paulu izbacio na ulicu, Alehandro je Nataliju zaključao u stanu i ostavio je samu.

137. epizoda

Marisa napokon upozna Daniela. Silvia pokušava da objasni Dori sve detalje Danielove oplodnje. Leonardo iskoristi Kristininu posetu kako bi joj objasnio istinu o Danielu. Zein još jednom zaprosi Žade. Ana saznaje da Alisija izlazi sa Pablom dok Eskobar na sve načine pokušava doći do nje.

138. epizoda

Nakon što ga je Alisija još jednom zbunila sa svojom dvoličnošću, Eskobar sazna da njeni dokumenti kojima namerava da preuzme Fernandov stan nisu pravno ispravni. Lukas izvređa Nataliju jer je ukrala Marisi novac kako bi kupila drogu. Žade još nije odlučila da li će ostati sa Zeinom ili otići u Saidovo zatočeništvo. Miquel poseti Oswalda u zatvoru.

139. epizoda

Khadija je srećna što se pomirila sa Žade i zamoli Saida da je i on primi natrag. Albieri, otac Andreas i Ali žele objasniti Dori sve o Danielovom kloniranju. Istovremeno, Lukas i Natalia se žestoko posvađaju zbog ukradenog novca. Alisija nastavlja sa svojim planom prisvajanja Eskobarovog stana.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno