Lukas menja izgled i odeću zbog sličnosti sa klonom!

Brazilske serije

Žade – od 152. do 157. epizode – Lukas menja izgled i odeću zbog sličnosti sa klonom!

By  | 

aLukas menja izgled i odeću zbog sličnosti sa klonom!

152. epizoda

Šokirani Lukas priznaje Albieriju da je upoznao Daniela, svog klona. Albieri pokuša da opravda svoj postupak ali Lukas ne želi da ga sasluša. Natalia sretne Fernanda i Paulu i sa njima ponovo počne uzimati drogu. Nakon što ju je Leonardo opet ostavio na cedilu, Kristina odluči da ode iz grada.

153. epizoda

Paula i Fernanda vode Nataliju doktoru jer se predozirala. Nakon što je pregleda, doktor grdi Nataliju zbog uzimanja droge ali je iznenadi vešću da je trudna. Istovremeno, Rania po prvi put upozna Daniela ali sumnja da je to zapravo Lukas zbog čega se opet posvađa sa Žade. Kristina odluči da se osveti Leonardu i ode iz grada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


154. epizoda

Alisija još jednom smesti Eskobaru ali ovog puta mu zabrani ulazak u stan. Žade poseti ruševine i priseti se dana kada je volela Lukasa. U tom trenutku dolazi Daniel i prizna joj da je zaljubljen u nju. Amin oda Mohamedu da je Samira postala žena. Članovi porodice Ferer saznaju da je Natalia trudna.

155. epizoda

Manuel zaželi Angelu sreću u izbavljanju Džimija iz zatvora. Sandro je zabrinut za Topa koji bi takođe mogao da završi u zatvoru kada policija uhvati Hiera. Sandro saznaje da ima sina Camila koji nema ostalu rodbinu ni dom. Angel i Topo kreću u akciju spašavanja Džimija.

156. epizoda

Angel i Topo uspeju oteti Džimija. Manuela oseća da je Angel sve prisniji sa Silvanom. Angel i Topo stignu do napuštene stanice na kojoj promene vozilo i odeću. Mike objasni Silvani zašto ne može biti u vezi sa njom. Oswaldo se iznenada pojavi u Manuelinom stanu.

157. epizoda

Klara očajno traži izgubljenog Fernanda koji drogiran luta ulicama Majamija. Marisa poludi kada sazna da je Gloria posetila Nataliju da je odmeh smesti na kliniku za odvikavanje koje se nalazi izvan grada. Zbog velike sličnosti sa klonom, Lukas odluči da promeni svoj izgled i odeću. Daniel se vraća žalostan u Majami jer nije uspeo da ostvari svoje snove sa Žade.

Picture soruce: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site