Zakletva 347. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 347. epizoda!

By  | 

Zakletva 347. epizoda!
Feride moli Emira da insistira da ona ode. Ona neće pronaći mir dok Umit ne bude kažnjen. Povredio je čoveka koga je smatrala za svog oca, povredio je toliko žena…Ne može samo da pobegne, mora da se bori za one koje voli. Emir se složi i moli je da bude oprezna, pogotovo sada kada su papiri za razvod spremni.
Narin dolazi do snimka na kome se jasno vidi da je Umit ubio Hikmeta, ali joj otmu tel. Sa druge strane, Feride krivi sebe za svo zlo koje se dogodilo, smatra sebe krivom što smatra da je mogla da otpočne sa Umitom nov život.
Ozlem dolazi i pruža svoju podršku Feride. Ona im kaže da odlazi, jer se stidi ponašanja svog brata. Daje im podatke neke žene koja im može biti od pomoći. Feride i Emir odlaze kod te žene. Feride je moli da svedoči sa njom kako Umit više ne bi mogao da povredi ni jednu ženu. Žena pristaje. Emir i Kemal odlaze sa njom u policijsku stanicu, a tamo saznaju da je Umit pušten.Žena uplašena beži.
Sa druge strane, Umit drži na nišanu Narin i Feride.Feride ga moli da pusti Narin, ona je trudna, a i on ima problem sa njom, a ne Narin. Umit šalje sliku Emiru i Kemalu kako bih videli koga ima u rukavu. Da li će Narin i Feride biti spašene?
Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site