Zašto je OBN televizija prestala emitovati seriju Siročad?!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Zašto je OBN televizija prestala emitovati seriju Siročad?!

By  | 

Naime, svjedoci smo da je poslednjih dana OBN televizija prestala sa emitovanjem naše omiljene serije Siročad, pa je publika ostala sa mnogobrojnim pitanjima koji je razlog ovog poteza i da li će emitovanje biti nastavljeno. Umjesto nje, započelo je emitovanje serije Doktor, koju smo takođe počeli na našem sajtu. 

OBN televizija je dala zvanično saopštenje koje glasi: ” Poštovani gledaoci, obavještavamo vas da je produkcijska kuća sa kojom surađujemo zbog trenutne situacije u Turskoj prinuđena pauzirati snimanje i emitovanje serije Siročad. Hvala na razumijevanju.”

Podsjetimo se da su Tursku pogodili razorni zemljotresi zbog čega dvije sedmice nije bilo emitovanja serija uopšte. Nažalost, zbog situacije je pitanje kada će produkcijska kuća nastaviti snimanje i obezbjediti epizode kako bi OBN nastavio emitovanje. Budite uz nas za ostale vijesti. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *