Zehra od 21 do 26 epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra od 21 do 26 epizode

By  | 

Zehra govori Dervanu da je uciteljica kindapovana i moli ga da ucini nesto.Ucitelicu muce,ali ona nece da oda Hasana.Dervan dovodi Zehru.Kada vidi da je uciteljica u losem stanju ljuti se i pita sta su joj uradili.Covek mu kaze da ih je izdao.Kaze mu da dokaze svoju odanost ponovo,da ubije dete i uciteljicu ili da uciteljica dovede Azata i Hasana.Daje Dervanu pistolj.Covek kaze Melek da zove Azata ili ce devojcica umreti. Azat se ne javlja.Covek tuce uciteljicu i kaze Dervanu da ubije Zehru.Devran uperuje pistolj u Zehru.Pistolj opali,Devran je pucao u coveka.Devran oslobadja uciteljicu i pomaze im da beze.

Hasan je u zatvoru.Dervan ga posecuje u zatvor i preti mu da ne spominje njegovo ime.Otac zeli da ubije Sunu jer se zagledala u ozenjenog muskarca.Azat stize sa Zehrom.Stizu na vreme i spasavaju Sunu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site