Zehra od 14 do 20 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Turske Serije

Zehra od 14 do 20 epizode

By  | 

Zehra od 14 do 20 epizode

Azat i Melek nalaze Fermana.On im kaze da ceubiti Zehru  i da su je odveli kod reke.Zehra moli oca da je spasi i pita ga zar je nimalo ne voli.Resit ne moze da gurne svoju kcerku sa litice u reku.Derban mu kaze da bira ili nju da gurne ili ce on oboje ubiti.Otac gura Zehru.Melek dolazi u to vreme sa Azatom .Ona vice ne.Ferman skace u vodu.Azad takodje.Ferman umalo da se utopi ali ga Azat spasava.Hitna dolazI i Ferima odvoze u bolnicu.Stara majka je dalje u bolnici,ali joj je stanje bolje.

Trazi se Zehrino telo.Berhije odlazi kod Fermana u posetu.Azat prica Melek da je nasao Zehru i da je ona ziva.Govori da joj je predao Merdzan.Stara majka izlazi kuci iz bolnice.Pita za malu nevestu.Ukucani je lazu da je otisla kod majke.Ali joj priznaje da se svi poigravaju sa njom i da su Zehru bacilli u reku Dervan i Rasit.Zehra se oporavlja.

Stara majka vice na sve clanove porodice sto su odluku doneli dok ona nije bila tu.Devran pronalazi Zehru i dovodi je kuci i tako se izvlaci pred starom majkom.

Gulsum hvata svoju snaju za ruku i govori joj da kako Zehri bude u njenoj kuci tako ce i njoj ovde.

Zehra i dalje u kuci radi.Melek odluci da napusti mesto.Pozdravlja se sa Zehrom.Majka Nurdzin nalazi priliku za Azata.Prikazuju i da je Ali zaljubljen u Sunu,devojcicu koju je staramajka odabrala zaAzatovu nevestu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno