Žena 58. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Žena 58. epizoda!

By  | 

Žena 58. epizoda!
Arif želi što pre da vidi Bahar, a Kismet mu pomaže u tome.Hatidže ne razume Džejdino ponašanje prema Bahar I misli da joj je potreban odmor.Sarp I dalje ne shvata zašto ih je Nezir pustio, ali sada može nastaviti život kao Sarp Ćešmeli.Hatidže misli da se Širin uz Emrea promenila,ali Enver u to ne veruje.
Nezir šalje veliki paket za Bahar.Dostavljač donosi paket Bahar, ali Širin otvara vrata.Širin vidi da je paket od Nezira, te se iznenadi.Govori da je Bahar na poslu, te ona preuzme paket.Dostavljač je upozori da sem Bahar, niko ne sme otvoriti paket.

Sarp dolazi, te ga Širin provocira da otvori paket, jer je radoznalost ubija.Bahar je počela raditi kao konobarica u restoranu.Ona ugleda Arifa, te mu pritrči u zagrljaj.Arif dolazi po decu u školu, ali po njih dolazi I Sarp.Nisan zagrli Arifa.Sarp preti Arifu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno