Žena 56. i 57. epizoda! Arif je pušten iz zatvora!

Turske Serije

Žena 56. i 57. epizoda! Arif je pušten iz zatvora!

By  | 

Žena 56. i 57. epizoda! Arif je pušten iz zatvora!
56 epizoda
Nezirov predlog za brak šokira Bahar i Piril. Nezir im predlaže da se jedna od njih dve uda za njega, kako bi oslobodila Sarpa. Naravno, on planira da to bude njegova osveta Sarpu.On smatra da bi njegova ženidba za njegovu bivšu ili sadašnju ženu spalila njegovo srce.Kismet se i dalje bori da spasi Arifa.Nezir Korkmaz dobija još jednog neprijatelja-Kismet.
57 epizoda
Širin pokušava da se približi Baharinoj deci kako bi od njih saznala informacije o Sarpu.Bahar joj kaže da ne može da koristi njenu decu za svoje planove.Širin se posvadja sa Bahar.Arif izlazi iz zatvora.Bahar je napeta, jer je sumnjičava zbog čega ih je Nezir pustio.Nezir je za to rekao samo jednoj osobi.Arif želi da vidi Bahar.Sarp moli Bahar da ostane neko vreme sa njima, ali mu ona to ne dopušta.Ona mu govori da je potrebno vreme kako bi se sve vratilo na staro.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site