Žena 52. i 53. epizoda! Arif je uhapšen!

Turske Serije

Žena 52. i 53. epizoda! Arif je uhapšen!

By  | 

Žena 52. i 53. epizoda! Arif je uhapšen!
52 epizoda
Pirlin otac odlayi kod Sarpa I želi da odvede Pirlin I decu svojoj kući. Sarp ne dozvoljava da void njegovu decu nikada.Pirlin otac mu kaže da za decu govori das u njegova, a Pirlin ne smatra svojom ženom.Sarp mu kaže da je za njega njegova žena uvek bila Bahar I da će uvek to I ostati.Piril ostaje bez reči, a I Bahar je iznenadjena.Suat govori Sarpu da mu neće dozvoliti da mu uznemirava kćerku.Bahar traži od Piril da I nju povede.Ona je odlučna da ode u policiju I sve ispriča.Arif je uhapšen, jer mu je u kafiću podmetnuto oružje.
53 epizoda

Nezir saznaje gde je Sarp, ali se iynenadi kad ga ne pronadje na toj adresi.Sarp iznenada doživi saobraćajnu nesreću.Nezir uzima njegovu porodicu kao taoce.Dzejda saznaje od Hatidže da se Širin svidja Emreu, te postaje ljubomorna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site