Žena koja nije mogla da voli – od 141. do 143. epizode

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 141. do 143. epizode

By  | 

141: Sintija priznaje da je bila s Efraínom i krivi Rohelija za to jer je nije puštao izvan hacijende pa nije mogla upoznati druge muškarce. Da joj je dao njen deo nasledstva, živela bi svoj život kako ona želi. Rohelio kaže da ju je samo htio zaštititi i stoga je učinio sve to. Pita se šta bi se dogodilo da ju je pustio da radi što poželi. Roheliju nije jasno zašto je nastavila odnos s Efraínom ako toliko voli Gustava. Sintija to pokušava poreći, no Rohelio je pita zašto Efraín tvrdi da je kći njegova. Rohelio pita Maríju je li znala za vezu Sintije i Efraína. Uplakana María odgovara da je saznala tek nedavno i da je smatrala da je bolje ćutati zbog dobrobiti Sintije i njenog braka, iako sada shvata da je ipak trebala reći istinu. Rohelio joj govori da Sintija sada ne bi bila u problemu da mu je to ispričala.

142: María govori Sintiji da njena veza s Efraínom dugo traje i možda upravo voli njega, dok je Gustavo samo hir. Htela ga je samo ukrasti Ani Pauli. Kaže joj i da je sigurno izgubila Gustava te ako zaista voli Efraína, možda će je Rohelio podržati u tome. Gustavo pokazuje Efraínu rezultat u kojem piše da je on otac deteta. Gustavo ga pita je li spavao sa Sintijom dok je ona bila u braku s njim, no Efraín mu odgovara da su se njih dvoje počeli viđati davno pre Gustava i da ju je mnogo puta molio da odu s hacijende, no Sintija mu je govorila da želi svoje nasledstvo. Efraín mu kaže i da je voli te ga Gustavo pita hoće li preuzeti odgovornost za malenu i on kaže da hoće. Gustavo ga uverava da im neće stajati na putu.

143: Gustavo je potresen kad vidi Efraínovo mrtvo telo. Sintija mu kaže da je hteo odvesti nju i bebu te da je, nakon što je ona to odbila, hteo ukrasti devojčicu. María mu kaže da ih je htela razdvojiti kad ih je videla, ali nije mogla pa ga je udarila. Gustavo kaže Roheliju da je María ubila Efraína. On ga pita je li siguran da je María to učinila i Gustavo mu odgovori da María tvrdi da jeste.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno