Žena koja nije mogla da voli - od 57. do 59. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 57. do 59. epizode

By  | 

57: Rohelio besan kaže Ani Pauli kako je zaboravio da joj se dečko zvao Gustavo te kako misli da bi to mogla biti ista osoba s kojom izlazi Sintija. Ana Paula nazove Gustava i pita ga kako se zove žena s kojom se viđa. Gustavo joj ljutito odgovori da ne želi čuti za nju te da je to pitanje posve neumesno jer ne može čekati skrštenih ruku dok se ona ne rastane. Kaže joj da je potražio drugu jer nije mogao biti s njom te da ga pusti na miru. David zlonamerno kaže Roheliju kako je pronašao drugog partnera za svoj projekt te da će požaliti što nije uložio s njim kada vidi što će izgraditi.

58: Ana Paula pljusne Rohelija i prigovori mu što ju je ponizio pred celim selom kada je on taj koji želi kako svi misle da su savršen par te da je najgore od svega to što je dopustio da ga njena sestra poljubi. Rohelio joj odgovori kako nisu zajedno rasle niti se smatraju sestrama i kaže joj da je to učinio jer ona ne ceni njegovu ljubav. Doda kako misli da je ljubomorna, a Ana Paula odgovori da to nije ljubomora jer je jedino što oseća prema njemu jeste mržnja. Upozori ga da će, ako je opet tako ponizi, zanemariti ugovor i prestati glumiti da je srećna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


59: Ana Paula se šokira kad vidi Gustava. Rohelio je predstavi sav ponosan svojim gostima. Rosaura se zabrine kad spazi Gustava. Ana Paula kaže Gustavu da mora otići jer mu je život u opasnosti te da nije smeo doći po nju. Gustavo je besan i pita je boji li se za njegov život ili se boji da će ugroziti svoj brak s najbogatijim čovekom jugoistoka. Doda kako je tašta ako misli da je došao po nju te da neće otići jer ima razloga ostati. Gustavo kaže Rosauri kako sada shvata zašto je njegovoj sestri rekla da se Ana Paula udala za bolesnoga čoveka, ali da nije očekivao da je reč o invalidu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *