Ženskaroš iz vile - 37. epizoda - 2. sezona!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 37. epizoda – 2. sezona!

By  | 

Ženskaroš iz vile – 37. epizoda – 2. sezona!

Avion dovodi Seyran i ranjenog Ferita. Svi članovi porodice su tu i zabrinuti. Ferit je hitno odvezen u bolnicu. Gulgun i ostali krive Seyran i napadaju je. Ona im se suprostavi i govori da neće nikada napustiti Ferita. Kazim staje u njenu odbranu i pruži joj podršku.

Ferit se budi i traži Seyran. Ona skupi snage i odlazi do njega gdje on nastoji da je razveseli te zbija šale. Ona ga slaže da su svi uz nju i govori mu da ga voli više od svega. Med. sestra joj govori da mora otići da se on odmori. Ferit primjeti da ne osjeća lijevu ruku. Seyran mu saopšti da će morati na jednu operaciju, ali da će sve biti u redu.

Kada Ifakat napadne Seyran, ona joj se suprostavi i stavi do znanja da zna za nju i Feritovog oca. Ferit je operisan i dobro je, osim ruke.

Ferit sa porodicom dolazi u prosidbu Seyran gdje im se vraćaju stare uspomene. Ipak sve prođe u redu i dogovore brak. Ferit koristi svaki trenutak da poljubi, pomazi i zagrli Seyran.

Došao je dan vjenčanja. Seyran je u prelijepoj vjenčanici i Ferit je zadivljen. Stižu pred oltar i izgovore sudbonosno da. Zatim ide prvi ples mladenaca, svi su prisutni i veseli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zatim Seyran i Ferit provode prvu bračnu noć. Međutim, ujutru zs doručkom sve ih sačeka šokantno iznenađenje Halis age. Pojavljuju se njegova kćerka i njen sin, a Halisov unuk.

Epizodu pogledajte OVDE

Sve epizode OVDE

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *