Ženskaroš iz vile - 36. epizoda - kraj 1. sezone!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 36. epizoda – kraj 1. sezone!

By  | 

Nakon što je Seyran nestala, Ferit stavi ocu do znanja da neće odustati od nje. Suprostavi se svima, kako ocu, tako i djedu. Na kraju se suprostavi i Kazimu i insistira da mu kaže gdje je Seyran. Kazim ga smiruje, ali uzalud.

Seyran sa tetkom stiže u Antep gdje je dočeka Tarik sa svojim ljudima. Ona mu stavi do znanja da nikada neće biti njegova i da samo Ferita voli. Prisjeća se susreta sa Feritom u Antepu, kao i njihovih trenutaka kada su ponovo spavali. Nedostaje joj. Ferit nastoji da je pronađe i upada kod Halisa i djeda od Safeta i Tarika. Suprostavi se svima i njegova porodica ga zaključa iz straha od Tarika i njegove porodice. Abidin saznaje da se Suna udala i skrhan je bolom.

Ferit saznaje da je Seyran u Antepu i odlazi u poslastičarnicu gdje Seyran dolazi, tetka je poslala. Dogovore se da se nađu na mostu kad Seyran pobjegne od Tarikovog čovjeka. Nalaze se i grle, Ferit ne odustaje od nje. Smisle plan bijega. Halis agi pozli i nalaze ga ukućani. Pelin skoči u rijeku, a Tarik uhvati Seyran i Ferita kako bježe i upuca Ferita. On pada na zemlju u Seyranino naručje, koja plače i moli ga da preživi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site