Život vredan življenja 19. i 20. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 19. i 20. epizoda!

By  | 

19 epizoda
Marcos se izvinjava Palomi. Ona se rastuži kad ugleda Ramona s Franciscom.Diogo izmisli da je Machado hitno potreban novac. Alberto mu ga pozajmi. Diogo ostavi novac na stolu, ali smesti Palomi kako bi se novac našao u njenoj torbici. Sofia pronađe novac, a obe zaključe da je reč o podvali. Sofia izmisli da je uzela novac za kupovinu karte kako bi posetila oca.

20 epizoda
Alberto pozove Palomu da prenoći u njegovoj kući zbog nevremena. Alberto udovolji Palomi da Batista večera za stolom s njima. Ramon pravi društvo Palominoj deci. Nani nije drago jer će Paloma spavati kod njih. Alberto upadne u bazen. Paloma skače da ga spasi. Nana optuži Palomu za Albertov pad u bazen. Alice predbaci Ramonu jer ga nije bilo u njenom životu i kaže da mu više ne veruje. Alberto ispriča Mauriju da je pomešao Palomu sa Cecilijom. Nana sve sluša.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno