Mala nevjesta,Simar i Thapki Pyaar Ki

Indijske Serije

Mala nevjesta,Simar i Thapki Pyaar Ki – 17.03.2016. – maha epizoda!

By  | 

capture-20160317-204315

Malti govori da se ona sad smije i priča inače je bila vezana njenom magijom. Mala nevjesta govori da je oslobođena njene magije. Malti je pita da ne bude srećna jer će ona pobjediti ove ljude i kontrolisati je ponovo. Mala nevjesta govori da oni neće biti pobjeđeni,već će to biti ona (Malti). Neće joj dozvoliti da pobjedi. Malti govori da niko ne može da je natjera da izgubi,pobjediće i poraziti svakoga. Smije se. Ostali govore Roli da nije trebala dati komad bisera Malti. Simar podrži Roli,veli da su dobili podršku male nevjeste sada. Staramajka pita ostale da čuvaju komade na sigurnom,ne smiju ih izgubiti. Simar pita Staramajku da li je bolesna. Staramajka veli da se nije pristojno naspavala. Upravo tada čuju da se Sattu i njegov brat bore jedan sa drugim držeći nož. Svi dođu tu i pitaju šta se dogodilo. Simar razmišlja da ih neko tjera da se bore,nisu prisebni. Vide da Malti dolazi. Malti pita Umu i Pari da plaču kako što im se muževi poubijaju. Pari govori da neće dozvoliti da se bilo šta dogodi njenom mužu dok je ona živa. Malti veli da je u pravu,neka obje daju dijelove bisera u njene ruke i spase muževe. Simar ,Pari i Uma ne daju svoje dijelove. Malti veli da je u redu,ako je Simarina odluka njihova. Natjera braću da se bore i zaustavi ih kada krenu ubosti jedan drugog. Svi su šokirani. Simar pita Umu i Pari da daju svoje dijelove Malti. Svi su šokirani. Simar govori da ne može gledati da jedan brat ubije drugog. Malti pita ako ne može to da gleda,zašto je forsira da to čini. Pita Umu i Pari da daju svoje dijelove bisera. One to i učine. Malti oslobodi braću od magije. Sumer i Sattu se izvinjavaju jedan drugome i zagrle se. Staramajka pita sina da ode negdje sa djecom,dok imaju biser. Oni odbijaju. Staramajka plače,osjeća se loše. Simar gleda. Malti stavlja dijelove bisera u veliku zdjelu. Oboje đavo joj aplaudira. On se smije jer je dobio dijelove.
Najava: Simar i Roli čuju plač bebe. Malti razmišlja da su upale u zamku. Mala nevjesta ih pita da zovu nekoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *