Anketa!Da li biste pratili seriju "Neželjene 2" na našem sajtu?

Vesti

Anketa!Da li biste pratili seriju “Neželjene 2” na našem sajtu?

By  | 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  10 Comments

  1. Irma

   November 7, 2017 at 5:41 PM

   Ja sam odgledala prvu epizodu, serija je odlucila, ja cu nastaviti da je pratim ali bi mi bilo drago kada bi se ova serija prevodila na ovom sajtu.
   Prvu sezonu ovu serije sam gledala i ostavila je na meni jak utisak, to je bila jedna od najacih indijskih serija…

  2. tasa

   November 7, 2017 at 7:23 PM

   Gledala sam prvu sezonu,najava za drugu su me jako privukle,juce sam bacila pogled na seriju ni malo nije losa.Amaji kao lik me jako intrigira,privlaci da gledam…zanima ma njena borba kroz seriju,jer ce ovog puta biti prikazana kao protogonis.Bilo bi dobro da se serija ovde prevodi

  3. Dila

   November 7, 2017 at 11:47 PM

   DA

  4. Jovana

   November 8, 2017 at 12:57 AM

   Gledala sam prvu sezonu serije kad je se emitovala na RTV PINK,serija je jako emotivna i jedna od najjacih indijskih serija.Druga sezona obecava,deluje da ce biti jako dobra,zanimljiva,uzbudljiva,napeta i neizvesna.Iskreno bilo bi extra kad bi se serija prevodila na vasem sajtu,inace pratila bih seriju ujedno i na yt i na sajtu.Naravno odluka je vasa i zavisi sve od vas.Ali moj odgovor je DA,treba da prevodite seriju.

  5. Martina (EMDE)

   November 8, 2017 at 1:23 PM

   Nisam pratila prvu sezonu ali msm da bi ovu pratila zbog Avike zato I ja sam za da se prevede ova serija na ovom sajtu

  6. Goca

   November 8, 2017 at 2:24 PM

   Ako budem uspela da se snađem i da povežem neke stvari iz Vaših opisa predhodnih dešavanja IZ SERIJE ,onda i moj odgovor je DA

   • Irma

    November 9, 2017 at 2:14 PM

    Rado cemo ti pomoci samo neka pocnu sa prevodom, ja sam odgledala prve 3 epizode, serija je bas zanimljiva i obecava dobru radnju i uzbudljiva desavanja…

  7. Tempesta

   November 9, 2017 at 5:12 PM

   Ja prvi deo nisam baš pratila, ali sam otprilike znala o čemu se radi. Pogledala sam prvih par epizoda i serija obećava. Tema serije je dosta teška, prosto čovek da ne poveruje da ima takvih spodoba na ovom svetu… Posebno mi je drago što možemo gledati Aviku u novoj ulozi.

  8. Irma

   November 10, 2017 at 7:43 PM

   Upravo sam odgledala vecerasnju epizodu, dobro se isplakala i reko daj da se javim i da vas ponovo zamolim da pocnete sa prevodom ove serije.

   • Tempesta

    November 10, 2017 at 8:24 PM

    Ja sam za sad pročitala samo prepričano, nemam snage da gledam epizodu, vidim da je emotivno iscrpljujuća. Biće ovo jako teška serija… Avika i devojka koja igra njenu sestru sjajno glume. Njihov sestrinski odnos, kao i odnos sa bakom, jako je dirljiv. Koliko vidim, interesovanje za seriju je veliko i mislim da će adminka definitivno pristati da je prevodi.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?