Natalija prekida Kristinino i Leonardovo venčanje i vređa sve!

Brazilske serije

Žade – od 165. do 170. epizode – Natalija prekida Kristinino i Leonardovo venčanje i vređa sve!

By  | 

aNatalija prekida Kristinino i Leonardovo venčanje i vređa sve!

165. epizoda

Lukas se naljuti na Nataliju jer je uvredila mama Rosu i Leonarda a pogotovo jer je uništila Marisino i njegovo poverenje. Gloria traži Paulu kako bi joj rekla sve što misli o njoj nakon što joj je orobila restoran. Albieri ispriča Amaliji istinu o svom eksperimentu i prekrasnom otkriću, nadajući se da će se i ona zaintresovati i krenuti njegovim stopama.

166. epizoda

Latiffa se vratila u Fes kako bi zaustavila suprugovo venčanje s drugom ženom, Zuleikom. No Mohamed se odjednom onesvesti, a Latiffa iskoristi taj trenutak kako bi ga otrovala posebnim čajem zbog kojeg će spavati satima na putu prema Majamiju. Alehandro doznaje da je Natalija opet počela uzimati drogu, a Žade vidi kako Daniel ljubi nepoznatu ženu u šoping centru.

167. epizoda

Žade je ljuta na Lukasa jer ju je još jednom napustio, a on joj pokušava objasniti da je morao rešiti problem s Natalijinom zavisnošću. Ona ga ne želi ni slušati jer je uverena da nikada neće biti najvažnija osoba u njegovom životu. Zbog svega toga, opet predloži Saidu da se još jednom ožene. Karla i Karolina smislile su opak plan kako uhvatiti Rohelija u Alisijinom društvu.

168. epizoda

Mohamed se probudi u Majamiju nakon dugog puta iz Maroka i moli Latiffu za oproštaj. No njihova sreća brzo splasne jer im se na vratima pojave Zuleika i Abdul. Sama u kući sa Saidom, Žade ga planira zavesti magičnim trbušnim plesom. Na drugoj strani grada sve je spremno za Leonardovo i Kristinino vjenčanje, osim Natalije koja proživljava još jednu zavisničku krizu.

169. epizoda

Natalija je izvan svake kontrole. Osim što je uvredila i povredila majku, počela joj je pretiti i smrću. Na venčanje Leonarda i Kristine došla je i prevarantkinja Alisja, koja po prvi put upoznaje mladoženju. U isto vreme, Žade izluđuje Saida svojim izazovnim plesom, a Latiffa moli Sidi Alija za pomoć…

170. epizoda

Natalia napravi skandal na venčanju svog dede i Kristine vređajući sve okupljene goste, a pogotovo majku i oca. Već sledećeg jutra, ona odluči s prijateljima sprovesti novi plan – unajmiti trojcu provalnika koji će u potpunosti opljačkati vilu njenih roditelja. Klara se odvaži porazgovarati s Roheliom.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site