Žade odbija da se ponovo uda za Saida a zatim beži iz kuće!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brazilske serije

Žade – od 171. do 175. epizode – Žade odbija da se ponovo uda za Saida a zatim beži iz kuće!

By  | 

hqdefaultŽade odbija da se ponovo uda za Saida a zatim beži iz kuće!

171. epizoda

Pljačka vile Ferrerovih nije uspela jer je Lukas na vreme pozvao policiju, koja je oslobodila Marisu i Mamu Rosu, ali i uhvatila napadača koji je otkrio da su Natalia, Fernando i Paula naručitelji pljačke. Latiffa i Ali osmislili su lukav plan i organizirali okupljanje za Abdula i Zuleiku. Albieri je zadivljen Amalijom…

172. epizoda

Na sam dan proslave veridbe Mohameda i Zuleike, Ali otkrije budućoj mladi da su ona i Mohamed „braća po majčinom mleku“ zbog čega se njih dvoje ne smeju venčati. Fernando i Natalia napuste policijsku postaju sa svojim roditeljima. Said još jednom smiri žučnu svađu Žade i Ranije.

173. epizoda

S obzirom da joj smeta što živi sa Saidovom bivšom ženom, Rania zatraži porodično okupljanje na kojem bi se napokon rešio Žadein status u kući. Natalijino ponašanje nije se promenilo niti mesec dana nakon napada na Fererrove. Hilda napokon upozna Roberta i pokaže mu sliku deteta, a Samira primeti da je Mohamed promenio odnos prema njoj.

174. epizoda

Na porodičnom okupljanju Said obavesti ostale o svojoj odluci da opet oženi Žade. Međutim, ona šokira ostale svojom izjavom kako će se radije baciti u vatru, nego da se uda za Saida. Ubrzo shvati što je učinila pa pobegne iz kuće glavom bez obzira. Na ulici sretne Daniela… Usprkos svakodnevnom drogiranju, Natalijina trudnoća napreduje.

175. epizoda

Daniel upozna Žade sa svojom majkom, a Pablo primeti da je Natalia trudna pa upozori Alejandra. Nakon brojnih nalaza DNK testova, sud pozove Fererrove i Doru na saslušanje za utvrđivanje očinstva u Danijelovom slučaju. Luisu smeta što se Amalia u posljednje vreme jako zbližila s Albierijem.

Picture source: www.youtube.com

 

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno