Volim samo tebe - Ranvir spasi Ishaani iz požara!

Indijske Serije

Volim samo tebe (27. ep.) 30.07.2014. – Ranvir spasi Ishaani iz požara!

By  | 

Ranvir se konstantno javlja na pozive koji dolaze na Chiragov broj, to su sve devojke a Chirag uvek kaze Ranviru da svakoj prenese da ce zvati on nju. Ranvir nastaviti prenositi poruku devojkama, a Chirag ga zamoli da podesi telefon na vibraciju. Ishaani se skandalizovala, ne moze da veruje da toliko devojaka zove Chiraga. Obrati mu se i prokomentarise da se njemu Riya nije dopala, a danas prica sa njom? Chirag veli da svi zasluzuju drugu sansu i krene da flertuje sa njom. Ishaani je napeta, kao i Disha koja prisluskuje. Ranvir pita Chiraga da nazove nazad te devojke, sve cesce ga zovu. On (Chirag) izadje napolje sa njim. Chirag ga pita sta je njemu, deluje kao da ga je sve ovo pogodilo. Ranvir izjavi da ga je definitivno pogodilo, srecan je zbog Ishaani, siguran je da ce se zaljubiti u njega (Chiraga) uskoro. Chirag izjavi da definitivno hoce, cim to kaze on (Ranvir) koji najbolje poznaje Ishaani. Kada se njih dvoje pokrenu odatle, Disha, koja je sve ovo prisluskivala se pita sta se zbiva izmedju Ranvira i Chiraga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Ranvir i Disha se sudare i on pada preko nje. Ona je svjesna iznenadne blizine i dugo ga gleda, sa pretjeranim emocijama. Ranvir je zapanjen njenim emocijama.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *