1001 noć – 120. i 121. epizoda – Burak se zaposli kao konobar!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 120. i 121. epizoda – Burak se zaposli kao konobar!

By  | 

Burak se zaposli kao konobar!

120: Šeherezada razgovara s Benu o svojim osećajima prema Onuru kad ih prekine poziv direktorke Niluferine škole s molbom da dođe po uplakanu devojčicu. Šeherezada se smiluje i pozove Nilufer na igranje s Kanom, koji je jako zbunjen jer Šeherezada i Onur ponovo žive razdvojeni. Gani je opet zaokupljen ljubavnim strastima, a za oko mu je zapala Huner, asistentkinja u Šeherezadinoj kancelariji. Znajući da nema prevelike šanse kod Sezen, Burak preduzme iznenađujući korak i zaposli se kao konobar u njenom restoranu. Semihu se ne sviđa Burak jer mu maltretira kćer pa odluči posetiti Kerema i objasniti mu svoju zabrinutost. Šeherezada po svaku cenu želi videti Onura.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


121: Onur ispriča Šeherezadi istinu o bivšoj verenici, o tome da ju je ostavio jer ga je prevarila, te da mu je rekla da je trudna, ali joj on nije verovao. Onur je dobio nalaz DNK testa, no ne želi ga pogledati jer je odlučio priznati Nilufer za kćer, bez obzira je li joj biološki otac ili nije. Nalaz DNK testa odluči ostaviti Šeherezadi… Nakon ozbiljnog razgovora sa Semihom, Kerem zatraži od Buraka da pusti Sezen na miru. Šeherezada prizna Benu da je pogrešila što nije podržala Onura te da ga još uvek voli. Gani odlazi s Huner na jednu privatnu zabavu, ne sluteći da ga ona iskorišćava kako bi zavela nekog drugog. Ahu od početka braka nije srećna s Ali Kemalom i stvara nove probleme.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *