1001 noć – 134. i 135. epizoda – Peride odlazi u Pariz!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 134. i 135. epizoda – Peride odlazi u Pariz!

By  | 

Peride odlazi u Pariz!

134: Nadida, Ali Kemal i devojčice odlaze u iznenadnu posetu Fusun. Semih je zabrinut zbog nestanka kćeri, koja mu se još nije javila. Peride odluči živeti u Parizu sa sestrom Betul, a sa sobom želi povesti Firdevs. Onur priredi majci svečani oproštaj u vrtu svoje nove kuće, a među gostima je i zla Eda. Mert je zadužen utešiti tužnu Melek, koja nikako ne može zaboraviti Buraka. Između Onura i Šeherezade nastane nova napetost…

135: U razgovoru s Edom Kerem sazna kako se ona i Šeherezada poznaju, no još ne zna potpunu istinu. Eda slučajno sretne profesora Ozdžana, koji je na fakultetu predavao i njoj i Šeherezadi te ga pozove na ručak. Pre odlaska u Pariz, Peride se pozdravlja s porodicom. Burak i Sezen se vraćaju sa medenog meseca i useljavaju se u novi dom, no zbog jedne nesuglasice ubrzo se posvađaju. Kerem je preko pisama otkrio da je Semih voleo njegovu majku pa ga poseti kako bi mu se izvinio zbog svog ponašanja. Nakon što je priznao ocu da se želi vratiti bivšoj supruzi, Ali Kemal iznenadi Fusun i svoje kćeri pozivom na izložbu slika povodom otvaranja galerije Binjapi. Osim njih, na izložbu je došla i Eda zajedno s posebnim gostom, profesorom Ozdžanom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *