1001 noć - 23. i 24. epizoda

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 23. i 24. epizoda

By  | 

1001 noć – 23. i 24. epizoda

23: Šeherezada ispriča Onuru svoju životnu priču, od dana kada joj je poginuo suprug do noći kada je pristala uzeti novac za lečenje sina. Iako zna da ona želi što pre sve zaboraviti, Onur joj još jednom izjavi ljubav. Fusunina napetost sve više zabrinjava ukućane. Bolesnu Mihriban Šeherezada mora otpratiti u bolnicu i javlja sekretarici da neće stići na poslovni sastanak. Njenog sina pričuvaće Nadide, što jako razveseli Burhana. Bennu šokira iznenadna poseta sestre Melek iz Londona…

24: Obzirom da baka Nadide čuva Kaana i brine se za bolesnu Mihriban, Šeherezada odluči doći na poslovni sastanak. Ali Kemal poklanja Jansel skupoceni poklon, nadajući se da će to ublažiti njenu nervozu oko bebe. Iako joj je Bennu zabranila dolazak na večeru s Keremom, Melek se iznenada pojavi pred kompanijom. Nadida na sve načine pokušava pomoći Fusun, ali na kraju prekori Ali Kemala što ne provodi vreme sa suprugom i tek rođenom kćerkom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *