1001-Kerem saznaje da Seval nije njegova biološka majka

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 96. i 97. epizoda – Kerem saznaje da Seval nije njegova biološka majka!

By  | 

1001-Kerem saznaje da Seval nije njegova biološka majka
96:
Burhan pobijesni kada od Kadira sazna da je Ali Kemal pokušao oteti Umuta.Seval odluči dati krv na analizu. Zamoli i Buraka da uradi isto, ali ne i Kerema. Gani i njegova sudbina sve više brinu Nadidu. Jaman sve teže podnosi razdvojenost od djeteta, zbog Ali Kemalovog upada u kuću. Onur ga podrži unjamljivanjem advokata. Kerem saznaje istinu o svojoj majci. Peride organizuje večeru za cijelu porodicu, na kojoj se Onur i Šeherzada sreću, a Kerem dodatno šokira goste.
97: Nakon što uporedi svoju i majčinu krv, Kerem saznaje da Seval nije njegova biološka majka. I dok on proživljava krizu identiteta, Seval je slomljena jer je tajna otkrive, iako je godinama krila od svih. Uprkos tome, pred svima ispriča istinu o Keremovoj pravoj majci. Benu pokušava da umiri Kerema, ali on pada u sve dublju psihološku krizu. Nadida i Burhan se svađaju zbog Fusun jer se ne želi odreći stariji kćerki. Iznenadi ih posjeta jedne osobe, Arzine sestre Ahu. Onur se trudi i daje sve od sebe kako bi mu Šeherzada oprostila laž.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *