1001 noć – 136. i 137. epizoda – Seval je imala srčani udar!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 136. i 137. epizoda – Seval je imala srčani udar!

By  | 

Seval je imala srčani udar!

136: Tamer i Oja uvaliće Ahu u novu opasnu igru. Sezen prizna Semihu da se udala za Buraka, a g. Mehmet istom vešću šokira Seval, Kerema i Benu. Onur postane ljubomoran nakon što mu Gani kaže da je Šeherezada otišla na sastanak s jednim gospodinom, a ne sa ženskom osobom kako mu je ona rekla.

137: Šeherezada pokušava shvatiti ko joj je poslao prelepo cveće. U trenutku kada je Onuru trebala objasniti šta joj se događa, prekine ih poziv i vest da je Seval imala srčani udar. Kerem, Benu, Melek i Burak počnu se svađati u hodniku bolnice. Šeherezada razmišlja da se prijavi na državno takmičenje za gradnju kompleksa u Azerbejdžanu, no Onur joj nije podrška. Njihove nesuglasice utiču na ponašanje Kana i Nilufer. Melek nipošto ne želi izgubiti Buraka, a Eda joj je velika podrška. Porodica Evlijaoglu došla je na svečano otvaranje ambulante…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *