1001 noć – od 33. do 36. epizode - Kerem sazna da Šeherezada voli Onura, Ali Kemal prepiše svoj stari stan na Džansel!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – od 33. do 36. epizode – Kerem sazna da Šeherezada voli Onura, Ali Kemal prepiše svoj stari stan na Džansel!

By  | 

35: Čim je saznala ime Ali Kemalove ljubavnice, Fusun je odluči posetiti i zapretiti joj jer je razorila njenu porodicu. Šeherezada objasni kolegama zašto joj se ne sviđa novinski članak, a prizna Benu da ju je Onur zaprosio, ali ne i da je s njim provela jednu noć. Burhan se uz pomoć prijatelja trudi pronaći Mihribanin pasoš. Onur je srećan što Kerem izlazi s Benu, no ipak ga upozori da se, iz poštovanja, odluči između nje i Zejnep. Burhan spasi nepoznatu devojku od nasilnika i dovede je kući.

36: Onur i Šeherezada se ozbiljno posvađaju zbog novinskog članka. Onur ostane iznenađen kada sazna da je Binyapi izgubio posao u Sarajevu. Kerem prizna Šeherezadi da dugo nije video Onura tako zaljubljenog, no šokira ga kada i Šeherezada odgovori da voli Onura. Šeherezada zahvali Burhanu zbog pronalaska Mihrinaninog pasoša. Ali Kemal prepiše svoj stari stan na Džansel. Benu zasmeta skriveno ponašanje njene sestre Melek. Peride odluči isključiti Šeherezadu iz svih novih dobrotvornih organizacija, što jako razljuti Onura…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *