Dasharath odlučuje da organizuje veliki prijem!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (210. ep.) 06.04.2016. – Dasharath odlučuje da organizuje veliki prijem povodom Rajinog i Shalininog vjenčanja!

By  | 

BeFunky Collage

Dasharath odlučuje da organizuje veliki prijem!
Epizoda počinje sa Dhaani koja dolazi kod Viplava i vidi ga kako sjedi sav tužan. Pita ga zašto se naljutio. On govori da je napet jer je rekao ono za vjenčanje (u prošloj epizodi joj je rekao da on ne zna ništa,njemu je to prvo vjenčanje,što je povrijedilo Dhaani jer je njoj drugo). Doda da nije mislio da je povrijedi već da treba vremena da nauči bračne odgovornosti. Dhaani govori da ga razumije,neka se ne brine,nije se osjećala loše. Viplav upita ‘zaista’ i kaže da razmišlja kako da izbaci Raju. Dhaani ga pita da sačeka pravo vrijeme,doda da Raja ima svije slabosti,novac i žene. Sa druge strane,Raja razmišlja da da ga je ošamario danas (valjda on Viplava svojim djelima- prim.prev.). Kanak ga upita šta se dogodilo. Raja smisli izgovor. Doda da je tužan jer je Dhaani dala Viplavovu sobu njemu tj.Raji. Nastavi da mu se samo svidjela soba,a ona im dala sobu. Kanak veli da je Dhaani navikla da radi dobre stvari,ali ona (Kanak) je nikada neće prihvatiti čak i ako je Dasharath i Sushma prihvate. Raja je podrži,Dhaani ne zaslužue da bude snaha porodice,hvali njenu sudbinu. Doda da će promijeniti tu Dhaaniinu sudbinu jednog dana.
Dasharath daje poklon Dhaani i gleda u Viplava. Kanak razmišlja da izgleda da se Dasharathovo srce rastopilo za Dhaani. Dhaani uzima poklon i dotakne mu stopala. Dasharath je blagoslovi i ode. Sushma ih blagoslovi oboje za srećan život. Viplav prvo poljubi jednu svoju princezu tj. Dadi,zatim drugu tj. Dhaani,pa ih obje zagrli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

45 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *