Dasharath odlučuje da organizuje veliki prijem!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (210. ep.) 06.04.2016. – Dasharath odlučuje da organizuje veliki prijem povodom Rajinog i Shalininog vjenčanja!

By  | 

capture-20160406-215831

Dasharath se moli u kućnom hramu. Viplav ga upita da li ga je zvao. Dasharath pita njega da li zna zašto Bog mijenja avatare. Viplav negira. Dasharath mu govori da Bog može učiniti bilo što jer je Bog,ali on radi sa ograničenjima,doda da ne bi trebali prelaziti granice. Viplav ga upita šta misli pod tim. Dasharath ga pita da poštuje Raju jer je on njegov zet,neka se ne svađa sa njim. Viplav veli da se Bog borio sa đavolima,a Raja je đavo. 😀 Doda da on (Dasharath) poredi Raju sa Bogom. Dasharath se naljuti,Viplav mu se izvini. Dasharath mu govori da će Raja biti tu još nekoliko dana,a onda će otići sa Shalini. Raja razmišlja da oni planiraju da ga pošalju van te kuće. Viplav dobije poziv i ode. Raja koji ih je prisluškivao,dolazi kod Dasharatha i veli da je išao u hram,ali mu oni nisu dozvolili da prisustvuje obredu/obroku. Doda da su ljudi nesvjesni njegovog vjenčanja sa Shalini,kada im je rekao da je njegov (Dasharathov) zet. Dasharath je šokiran,veli da će pozvati sve za veliku gozbu/obred i objaviti da je on Shalinin muž. Raja razmišlja da će svi saznati ko je najjači čovjek Tripathi porodice,a to je on.
Ovamo,Viplav razmišlja šta da radi. Upravo tada Shalini dolazi da uzme nešto. Viplav je zaustavi i pita od kada ona zna svog brata. 24 godine. A koliko zna Raju. Doda da se nada da će ona saznati o tajni,inače će biti jako kasno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

45 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *