Dasharath odlučuje da organizuje veliki prijem!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (210. ep.) 06.04.2016. – Dasharath odlučuje da organizuje veliki prijem povodom Rajinog i Shalininog vjenčanja!

By  | 

capture-20160406-215909

Dasharath zove sve i izjavi da će pozvati sve bogate ljudi iz grada na ‘maha bhoj /veliki prijem,gozba,zabava i tom prilikom im informisati da je Raja Shalinin muž. Shalini veli da je to dobra ideja,Dasharath pita Viplava za njegovu sugestiju. Viplav pita Dhaani da kaže. Kanak odmah govori da je Dasharathova odluka konačna. Dasharath ipak upita Dhaani za mišljenje. Dhaani veli da on mora da je donio tu odluku mudro,i prihvatio je kada su ih svi smatrali nedodirljivima (jer su udovice,siromašne). Predloži da bi trebali zvati siromašne ljude iz Banarasa,ne bi trebali eksponirati bogatstvo koje imaju. Viplav se složi,veli da je ideja dobra. Dasharath govori da ona ne zna da oni daju hranu i siromašnima. Viplav veli da je Dhaanina ideja dobra,trebali bi nahraniti siromašne prije nego bogate. Dhaani se izvinjava Dasharathu. On se ustane i govori da se slaže sa Viplavom i Dhaani. Pozvaće siromašne i dati im i odjeću takođe. Obaviće ispaštanje,piće samo vodu čitav dan,ništa drugo neće jesti ni piti. Ode. Dhaani govori Viplavu da će Dada ji reći o Raji tokom gozbe. Viplav veli da to mora da je Rajina ideja,ali oni će uspjeti da ga poraze zbog njene ideje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

45 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *