Dasharath odlučuje da organizuje veliki prijem!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (210. ep.) 06.04.2016. – Dasharath odlučuje da organizuje veliki prijem povodom Rajinog i Shalininog vjenčanja!

By  | 

BeFunky Collage 2

Dhaani mu daje kutiju sindura. On joj stavlja i pita je gdje ide,u Ashram? Dhaani negira,veli da je Kanak pitala da pođe sa njom u hram. Viplav se iznenadi i pita je da se čuva. Dhaani ga pita da ne brine. Izađe napolje i pozove Kanak da pođu. Kanak veli da mora da je srećna jer je pobjedila Dashahratha. Dhaani upita šta je pogrešno u hranjenju siromašnih. Kanak veli da je to dobro,dobiće još više blagoslova ako naprave hranu kući. Pita Dhaani da napravi hranu za 1000 ljudi kao snaha kuće. Dhaani je šokirana. Kanak nastavi da je lako reći,ali teško uraditi. Postala je žena lako,a mora da uloži dosta muke da osvoji srca tazbine. Dhaani joj dotakne stopala i složi se da spremi hranu za 1000 ljudi. Uđe unutra. Viplav je pita za prasad. Kanak dolazi i uđe. Dhaani pita Viplava zašto nije pričao sa Kanak. Viplav veli da želi da majka misli da je ljut na nju. Dhaani mu govori da joj je Kanak dala veliku odgovornost da spremi hranu za 1000 ljudi. Viplav kaže da ne zna zašto je Raja predložio Dasharathu ‘Maha Bhoj’. Dhaani predloži da pričaju sa Rajom. Viplav se složi.
Najava: Viplav govori Dhaani da moraju da se koriste i ispravnim i pogrešnim da bi razotkrili Raju. On pita Raj Lakshmi da uradi nešto,ispriča plan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

45 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *