Surbi želi da sazna šta je Mahinder poklonio Somiji!

Indijske Serije

Shakti (38. ep.) 19.07.2016. – Surbi želi da sazna šta je Mahinder poklonio Somiji!

By  | 

hayaSomija se pita kako da otvori kutiju. Mahinder čeka vesti. Harman se brine o Somiji kada auto odskoči od rupe. Varun ga zadirkuje. Oni stižu do Harmanove kuće.

Prito ih pita da sačekaju jer će prvo biti ritual sa bebom. Ona pita Somiju da izađe iz auta držeći bebu u rukama. Varun pita Harmana da li je spreman za kriket tim. Somija pita Surbi da drži kutiju i da joj je posle. Oni daju bebu Somiji u ruke. Somija hoda sa bebom. Prito je opet zaustavi i pita da sačeka. Harman pita zašto se ponaša kao semafor. Prito veli da bude strpljiv. Ona radi aarti i pita Somiju da gurne ćup sa pirinčem pre ulaska. Objasni joj o ritualima. Somija uradi tako. Prito je pita da stavi noge u crvenu tečnost. Somija tako i uradi, ulazi unutra. Prito joj govori da je njeno stopalo povoljno kao Lakshmino i da je ona Lakshmi njene kuće sada. Varun zaustavi Surbi i radi joj arti. Surbi odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mahinder se pita kako da sazna šta je bilo. Prito pita Somiju da ostavi otisak prstiju na zidu. Somija gleda u Harmana i radi to. Harmanova strina Šanu je hvali i govori da je ona prava snaja. Varun pita Surbi da pođe sa njim da joj pokaže kuću. Surbi veli da će posle, sada mora biti uz Somiju. Surbi misli da vidi šta je u kutiji i misli kako ne može podneti više neizvesnost. Krene da je otvori.

Najava: Harman nalazi prsten u ceremoniji nalaženja prstena i govori Prito da ga je Somija našla ali ga je dala njemu. On obećava da će se uvek brinuti o njoj.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *