Ajšen-zlatareva kći od 15 do 17 epizode - Turske-Serije.Net

Ajšen - zlatareva kći, Bugünün Saraylisi

Ajšen-zlatareva kći od 15 do 17 epizode

By  | 

Ajšen-zlatareva kći od 15 do 17 epizode
15 epizoda

Za Fatiha koji ne pripada ni porodici Katiboglu ni Ataman i koji se ne nalazi ni između njih, život više nikad neće biti isti. Ajšenina dobronamerna ponuda povredi Atu. Ajšen, iako to ne želi, udaljuje Atu od sebe. Dok Savaš kuje nove planove srećan što uspeva uticati na Ajšen, Ajšenina privlačnost počinje ga osvajati. Dok Atif plaća svoju izdaju, shvata da mu je jedino rešenje Feride. Preduzima korake da ponovno osvoji Feride.

16 epizoda
Fatih, spreman se suočiti sa istinom, pronalazi snagu da iskreno razgovara sa svojom sestrom Salihom. Sureja koja misli da se Fatih svakim danom sve više udaljava od nje, sasvim gubi kontrolu.

17 epizoda

Financijski ponor iz kojeg se ne nazire izlaz tera Atu na prag vrlo važne odluke. Ta odluka izazove velike reakcije i kod porodice Katiboglu i Ataman. Ajšeni pak ne zna sa čime će se susresti nakon učinjenog hrabrog koraka. Ajšen je svojim hrabrom korakom uspela popraviti odnos sa Atom. Sad moraju prema Atinoj želji skrivati tajnu. Savaševa sreća zbog pobede neće dugo trajati. Dok Atif traži izlaz, Feride se bori za Atifa i za dete koje nosi u svojoj utrobi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site