Alija 9 i 10 epizoda - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 9 i 10 epizoda

By  | 

Alija 9 i 10 epizoda
Žena se sa sinom vraća kod Fahada i govori svojoj svekrvi da je došla samo zato što njenom sinu nedostaje otac, inače se ne bi vratila.

Pocinje ceremonija vencanja.Izdaje se naredba da se donese kolac za mladu ( to je kolac koje sme da pojede samo mlada ).Pocinje se i sa razmenom prstenova.Mlada stavlja prsten mladozenji.To isto cini i on.Najzed stize kolac za mladu.Mladozenja uzima kolac i da je ga mladi.U trenutku kad mlada treba da zagrize kolac prilazi mladic Zain i obara korpu sa kolacima.Svi su iznenadjeni ovim postupkom i cude se zasto je to uradio.Tada Zain onesvescen pada na pod.Doktor konstantuje da se onesvestio od prevelikog umora.

Tetka je znatizeljna i pita Zaina zasto mladoj nije dao kolac.Aliya ne znajuci sta je bilo u kolacu osudjuje Zaina da je pokvario zabavu i naziva ga” budalom”.Aliya saznaje da je Zain spasio time sto nije joj dao da pojede kolac. Aliya odlazi kod Zaina u sobu i odnosi mu sok.Ne zeli da mu se zahvali na ovome vec zeli da mu se osveti.Posto je popio sok Zain pocinje da se oseca lose i da ima problem sa stomakom.Odlazi stalno u tolet.Stariji clanovi porodice ne zele da mlada sazna da kucu stavljaju pod hipoteku i salju je da ide u kupovinu.Aliya zajedno sa Zainom odlazi u kupovinu.Zain ne ide u pravcu u kome zeli Aliya,vec skrece u suprotni smer.Odlaze u prodavnicu Aliya je dosta probirljiva,ali ipak se odlucuje za dve haljine.Posto je Zain jednu od njih isekao u znak osvete,Aliya od njega trazi da plati haljine.Posto je pogresno prutomacila mladicev gest policija Zaina i Aliyu odvodi u policisku stanicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zeshan je zabrinut sto Aliye nema.Aliya je mnogo ljuta na Zaina i pita sta je rekao te su ih pustili.On laze i kaze da je tome doprinelo njegovo lepo ponasanje.Jedan od policajaca koji su priveli Aliyu i Zaina dolazi u Zeshanovu kucu.Razgovara sa njegovom majkom.Pita je kakva je devojka sa kojom zeli da se ozeni njen sin.Daje predlog da se obavezno raspitaju kakva je to devojka.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site