Alija od 6 do 8 epizode - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija od 6 do 8 epizode

By  | 

Alija od 6 do 8 epizode
6 Epizoda
Žurka je na brodu pod maskama.Zain i Alija plešu.Zain zatim pleše sa drugim devojkama.Asija je ljubomorna.Odlazi u čamac sama.Zain dolazi kod nje.Zain je pita da li je ljubomorna.Alija kaže da nijem, ali da je želela da ova noć bude posebna, sa njim.Čamac se klima i Alija umalo da padne, ali je Zain hvata.Alija govori:“Zeshan moram da idem.““Zain shvata da Alija svo vreme misli da joj je on verenik.

Alija se vraća na brodu.Zeshan joj kaže da baš lepo izgleda, ali se ona samo zahvali i ode.Zain dolazi takodje.Zeshan zaustavlja Zaina i zahvaljuje mu što mu je spasio verenicu, predstavlja se.

7 i 8 Epizoda
Zeshanovi roditelji su oduševljeni kuvanjem svoje nove snaje. Njena majka Šabana je jako ponosna. Zeshanovi roditelji traže od Alijinh prvu uplatu za Alijiino venčanje, ali oni nemaju taj novac. Alija saznaje ko je zapravo Zain. I strašno je ljuta na njega i na sebe jer je napravila takvu grešku. Usman ovori Soraiyi da je on uzeo nestali novac iz njene tašne kako bi ga poslao Šabani za Alijino venčanje. Soraiya je ljuta, i ne govori ništa Usmanu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site