Badtameez Dil - 13. ep.- Abeer nastavlja javno iznositi priču Meher i njega!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 13. ep.- Abeer nastavlja javno iznositi priču Meher i njega!

By  | 

Sani čestita Nisaru i Abeeru. Za vrijeme koledža, gdin Malhotra, Abeerov otac je dočekan na koledžu, pozdravi studente i drži govor. Abeer ga imitira, govori da to sluša već dugi niz godina. Otac govori da je oboren njegov rekord od 94% od strane jednog studenta, a to je Meher Purohit. Čestita joj. Daje joj karticu i govori da poziv na taj broj ne može da dobije svako. Abeer govori Nisaru da on to već ima, a nije morao da uči toliko. Smije se. Abeerov otac govori Meher da mu je drago da je vrijedna, da ne troši očev otac kao drugi i pogleda u Abeera. Kasnije, Abeerov otac govori da se ugleda na Meher, ona je postigla toliko, neka mu daje časove. Abeer ljutito pogleda u Meher i ode. Pred Nisarom je i ismijava Meher. Piju, Nisar mu govori da se opusti. Abeer se pita kako mu otac može biti tako zao da ga ponizi pred cijelim koledžom. A Meher je uživala u tome, vidio je to. Zato će joj na zabavi usuti alkohol. Na zabavi, svi uživaju i plešu. Nisar kaže Abeeru da razmisli još jednom. On veli da ne čini ništa loše, biće kvit. Meher dolazi na zabavu sa Snehom, Abeer dolazi i slatko priča sa njom i nagovara je da popije piće. Sneha se složi i nagovara i ona Meher. Meher pije, Nisar pozove Snehu da pleše. Abeer hvali Meher dok se ona čudno osjeća. Nazad u sadašnjost, Abeer je ovo pričao u emisiji i govori da gledaju dalje ako žele saznati šta se desilo, da li su se zaljubili ili su nastavili da se mrze.
Najava: Meher govori Abeeru da ne govori njhovu peiču. Abeer govori da ga je ona uvrijedila pred ocem, tako će i ona biti pred njenom porodicom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno