Badtameez Dil - 36. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 36. epizoda!

By  | 

Abeer sjedi sam i razmišlja o Meherinim riječima da su jednako krivi. Suman mu prilazi i govori da ne radi to sebi. Šta god se desilo u prošlosti, neka ne razmišlja toliko. Da Meher ne mari za njega, ne bi dozvolila da bude tu. Da li zna da kad Meherin otac dođe, ona mu dozvoli jer iako nisu zajedno, on je otac njene djece. Zna zašto je on tu. Abeer se prisjeti scene iz prišlosti kada je Meher učila da kuva da iznenadi majku. On je zadirkuje pa kasnije ode u sobu da joj se izvini i pita da li je gladna. Ona ga otjera, a on kaže da ima sendviče u frižideru ako je gladna. Drugari ga ispituju da li se to on zaljubio u Meher. On govori da mu je samo žao kako se ponašao. Ode da skuva njeno omiljeno jelo i jedva uspije iz 5. puta. Ona se zahvali, ali nije gladna. Abeer pojede što je skuvao. U sadašnjosti, Meher u sobi se prisjeća scene sa ženama i govori da se Abeer neće promijeniti, ali ona hoće, neće dozvoliti da je to dotiče. Namiriše to svoje omiljeno jelo, otrči u kuhinju da jede i zahvali se majci. Suman govori da nije ona spremila jelo, već Abeer. Meher ga pogleda, a on joj namigne. Ona negira, on ne zna kuvati. On je podsjeća da joj je kuvao i da je voljela to jelo, a ona veli da se pravila da se ne bi osjećao loše. On otkrije da mu je njena majka recept dala, a Meher se buni. Majka joj kaže da bi ga trrbala hvaliti, a ne kuditi. Abeer joj odbrusi da je i ona bila debela u ljubicastoj haljini, a on je hvalio. Ona ode ljutito. Sani govori ds trebaju dovesti Abeera da snima, gube gledaoce. Niši govori da to nije bezbjedno. Predlože Nisara koji govori da to nije ok i da je bolje da snime kod Meher. Rati se naljuti, ostali slože. Suman ubjedjuje Meher da je to Abeer uradio da je oraspoloži, ona ne mari, mrzi ga. Suman govori da ga onda izbaci vani. Ona govori da nije mislila..Suman veli da je rekla da ga mrzi, ali da li želi da on bude u nevolji? Da li joj je svejedno? Da li je zaboravila da mu je pomogla kada je bio povrijedjen.
Najava: Meher je na ulici. Pinkijeva braća i banditi je vide i trče za njom. Neko je povuče i stavi ruku preko usta da ćuti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *