Badtameez Dil - 81. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 81. epizoda!

By  | 

Kuber je za stolom i govori Meher da ona zna šta je Abeerova slabost i da je on jako impulsivan. Potom okrivi Meher i govori da je on možda staromodnog razmišljanja, ali u njegovo vrijeme žena koju muž ostavi nema šta da traži u kući svoje tazbine. Ode.
Meher plače kod svoje mame. Suman pokuša da shvati šta se dešava. Meher joj ispriča sve šta se desilo nakon vjenčanja. Potom ispriča šta je Kuber rekao. Suman je pokuša smiriti, govori da će ona pričati sa Kuberom. Meher sada priča i sa tetkom, govori da sada nema podršku tamo kada nema Abeera. Tetka predloži da pričaju sa Kuberom. Kuber im kaže preko telefona da nema vajde, Abeera nema već 15 dana. Suman želi reći da sigurno postoji neko rješenje. Kuber govori da je to zbog vjenčanja u ranim godinama, tako to bude. A isto se može desiti starijima, ko bolje zna od nje ( Suman)? Ali eto, ako Abeera nazove i kaže da želi da živi sa Meher, on ga neće zaustaviti. Kad prekine, Kuber kaže advokatu da spremi papire za razvod. Sutra, u kuću kod tetke stižu papiri za razvod. Tetka govori da će bar pokušati dobiti nešto imovine za Meher, ali Meher ne želi. Ako Abeer želi razvod, daće mu ga.
Kuber daje Abeeru papire sa Meherinim potpisom. Veli da je Meher poslala papire i takođe je poslala račun koliko novca želi. Žele 2,5 krore za vrijeme u kom je živjela u kući. Abeer potpiše papire i ode.
Abeer sada svira gitaru i prisjeća se kada je prvi put vidio Meher. Meher se isto prisjeća. Vadi slike njega i prijatelja sa koledža. Potom se prisjeti kako je ostavio. Abeer pokuša da nazove Meher, ali prekine. Sveštenik je u Meherinoj kući i govori da ovo između Meher i Abeera nije dobro prošlo. Ali oni nikada neće biti rastavljeni. Meher dobije poziv od Abeera, on želi da ke vidi. Ona odbije, on govori da je to možda zadnji put.
Meher i Abeera su u restoranu. On govori da on ne želi taj razvod, prošli su kroz svašta, ali želi dati drugu šansu ovoj vezi, braku. Meher govori da taj brak ne može biti sačuvan jer on uvijek dobije šta želi, tako i sa vjenčanjem. Želio je da je oženi, to je dobio. Dosadila mu je, počeo je da se svađa. A na kraju je i napustio.
(Cijela epizoda kao i najava su sjećanje, dakle prošle scene)
Najava: Meher govori Abeeru da je problem što on ljude posmatra kao igračke. Igra se i kad mu dosade, odbaci ih, a ona to ne želi. Sutra je zadnji dan njihove veze.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno