Bela 39. i 40. epizoda sa prevodom!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 39. i 40. epizoda!

By  | 

Bela 39. i 40. epizoda!
39. epizoda
Mohtebeber je napravio celokupni plan ya oslobadjanje na svadbarskom stolu, a Asije I Ajše su upale u mrežu.Asije I Ajše su sada zatvorenici Mohtebera.Ajsje gladovanje pod zarobljeništvom dosta teško pada.Kalender aga I dalje nije oprostio svojoj porodici.Bela I Hazar nalaze Barana.
40. epizoda
Motheberovi psihopatski stavovi privuku pažnju čitavog stanovništva, a posebno Nazgula.I dalje nema vesti o Gokhanu I Hazaru.Konak Bozokovih je pun pitanja u vezi Motheberovih nerazumljivih stavova u vezi Asije, dok su Sirin I Baran otišli na medeni mesec.Zahvaljujući Beli u konaku se ne oseća njihovo odsustvo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!