Bela robinja 8. epizoda!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 8. epizoda!

By  | 

Bela robinja 8. epizoda!
Victoria i Remedios su na brodu. Započelo je njihovo putovanje u Santa Martu. Remedios podučava Victoriju otmenom ponašanju. Adela je jako uzbuđena zbog priprema za doček markize. Rosa traži Miguela na imanju. Daje mu do znanja da je zainteresovana za njega. On joj objašnjava da je voli kao rođaku. Victoria je stigla u Santa Martu i lažno se predstavlja kao markiza. Svi su zatečeni njenom lepotom. Dok se s Nicolásom i Remedios vraća na el Edén, otmu je Miguel, Trinidad i njihovi pomagači.

Otac Octavio i Adela se čude kako to da Nicolás i markiza još nisu stigli na imanje iako su krenuli pre njih. Miguel je iznenađen markizinim ponašanjem: nimalo joj ne smeta što je oteta. General Márquez pronalazi Nicolása i Remedios. Nicolás izveštava generala i Granadosa kako markizini otmičari traže da se poštuje Moretov zakon. Nicolás odluči da će prihvati njihov zahtev, ali Granados ga odbija. Rubén i Miguel se svađaju zbog Miguelovog ponašanja prema markizi. Ona prisluškuje njihov razgovor i saznaje da je nameravaju ubiti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site