Bepannah – 42. ep. – Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

Bepannah

Bepannah – 42. ep. – Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

By  | 

Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

Epizoda je emitovana u Indiji 15.05.2018.

Fotograf slika Adityu i Zoyu. To su današnje najbolje slike. Aditya zadirkuje Zoyu. To je bio njen plan? Pričala je o odlasku a umesto toga su približila. Mahi besni. Zoya kaže Adityi da bi pre umrla nego došla tu. On kaže da se jednom približio i opet će. Ona se oslobodi.
Noor dođe sa kesama iz kupovine. Nasmeši se videvši sebe u ogledalu. Njoj sve pristaje. Mahina majka je pita kakav je to haos napravila u svojoj sobi. Da li bi iko rekao da je ona Zoyina sestra? Zoya i Mahi su zauzete na poslu dok ona kupuje sve vreme. Sigurna je da su njeni roditelji verovatno veoma srećni jer ne moraju svakodnevno da je viđaju. Ona ne radi ništa. Noor pronađe logiku u njenim rečima.

Aditya gleda slike. Sad će im ljudi dati ugovore. Shawn pita da li treba da postavi slike na internet. Zoya kaže Adityi da prvo obriše te slike. On je zadirkuje pitajući je za njih. To ne može biti! To nije ona! To je laž! Mona dođe i obavesti ih o pozivu za događaj. Zoya čita novi ugovor. Grupa Virani želi da oni organizuju događaj vredan 2 krora. Mahi shvata da je to poznata grupa koja pravi začine. Aditya je iznenađen. Kako oni znaju za njih kad su oni u Kanadi? Zoyu nije briga. Sad će sve biti u redu. Aditya se smeje. Niko nije pročitao ceo imejl. To mora biti porodičan biznis i tek tad će dobiti ugovor. I oni poseduju porodičan biznis. Već znaju njegovu porodicu. Moraće da nađe drugu ženu? On ustane i pogleda Zoyu. Hoće li biti njegova žena? Mahi pogleda Zoyu koja gleda Adityu u šoku. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!