Bepannah – 42. ep. – Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

Bepannah

Bepannah – 42. ep. – Aditya predloži da lažno oženi Mahi da bi dobili ugovor!

By  | 

Anjana pita Sakshi zašto izgleda kao da je upravo uhvaćena.

Sakshi odmahne glavom. Anjana joj kaže da uzme lekove na vreme. U zadnje vreme izgleda kao da ne void računa o svom zdravlju. Sakshi odsutno klimne glavom. Anjana joj kaže za poštu i ode. Izgleda tako izgubljeno ovih dana!
Sakshi nastavlja razgovor sa ucenjivačem. Nema ništa da mu da. On insistira da dobije nešto veliko. Pooja je bila snaja tako velike kuće. Neka mu ispuni želje ili će možda uraditi nešto. Ona uzme poštu i nastavi razgovor. Šta mu je uradila? Zašto je prati? On joj predloži da prvu pogleda paket. Ona je šokirana. Ucenjivač joj kaže da razmisli šta sve može da uradi kad može da dođe u njenu kuću da isporuči to. Sakshi pogleda sliku i šokirana je. Ucenjivač zahteva 3 lakha za 2 dana. Inače će uskoro poslati takve slične poklone porodici Hoodi!

Savetuju Mahi i Adityu da jedno postavi sliku onog drugog za pozadinu. Mahi se sviđa ideja, ali Zoya govori da na taj način laž neće postati istina. Ne mogu podržati laž. Ova kompanija je već u problem. Policija već nadgleda njihove poteze zbog novca od osiguranja. Ugovor je legalna stvar. Tako će svi oni završiti u zatvoru. Mahi je pita da li ona ima drugo rešenje. Zoya negira. Mogu da pronuđu zajedno. Aditya zove nekoga i raskine ugovor. To je konačna odluka gospođice Zoye! On čestita svima. Kompanija će svakog časa biti zatvorena i oni svi mogu da traže nov posao! Aditya pogleda Zoyu. Mislio je da je slaba, ali je jaka. Podcenjuje sebe. Jača je nego što misli. To kaže zato što će ona mirno spavati misleći da nije lagala kad kompaniju zatvore i kad svi budu na ulici! (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!