Paul, Anastazija i Chrysanthi saznaju da Patroklo stoji iza sabotaže vina

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 646. do 649. epizode – Paul, Anastazija i Chrysanthi saznaju da Patroklo stoji iza sabotaže vina, Melina krvari!

By  | 

 Paul, Anastazija i Chrysanthi saznaju da Patroklo stoji iza sabotaže vina

646: Sifis je i dalje uz Melinu koja ne može otići iz Hanje na Kipar i primorana je da laže Ahilu da je u Paphosu. Ipak na kraju se Melina vraća na Kipar i suočava se sa Ahilovim napaddom u vezi njenog ponašanja prema njemu. Argumenti koje je on iskoristio u raspravi naljute Melinu i jačaju njenu odluku. Dafne od Sifisa saznaje Dijamantisovu umješanost u slučaj “Charidimos” i požuri da ga pronađe i pita za objašnjenje. Patroklo odlučuje da kidnapuje Anastazijinu bebu.
647: Aleksandrina i Nektarijeva beba je u opasnosti od Patrokla, uprkos tome što je intervenisala Demetra. Ahil provodi divne trenutke sa porodicom ignorišući činjenicu da je Melina pokrenula posao u Hanji. Mateo je zapanjem Stellinim ponašanjem jer se fobije redaju jedna za drugom, dok Demetra, Nektarije i Marina u Njemačku, nadajući se da će Marina opet stajati na nogama. Andreas se vraća u Atinu, shvativši ko stoji iza sabotaže vina. Dok ispred Anastazijine kuće traje pucnjava između njenih ljudi i Alcibiadesovih, Ahil je šokiran vidjevši Melinu sa stvarima, spremnu da ode.
648: Melinina odluka da ode sa djecom u Hanju se ne mijenja, i pušta Ahilu video njegovog stava po pitanju njenog posla u Mateo komapniji.

Paul, Anastazija i Chrysanthi saznaju od Andreasa da je sabotažu vina uradio Patroklop i svi su sigurni da iza Patrokla stoji Dijamantis. Ali sumnjive Patroklove aktivnosti se ne zaustavljaju tu. Ahil čini zadnji pokušaj da zaustavi Melinu.
649:Ahil optužuje Sifisa da namjerno podržava Melinu da bi ostala u Hanji. Sa druge strane, Sifis žuri da se suoči sa Dijamantisom. Alcibiades shvata da se nešto dešava između Sifisa i Alcestis i ljut je. Nektarije i Demetra nestrpljivo čekaju doktorovo mišljenje po pitanju Marine. Nakon što sazna da je Patroklo sabotirao vino, Chrysanthi odlučuje da prekine kontakt sa njim. Melina je uplašena jer krvari.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno