Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* - 19.06.2017. - Teni spašava Partha!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* (101. ep.) – 19.06.2017. – Teni spašava Partha!

By  | 

Dil Se Dil Tak i Swabhiman *Maha Sangam* – 19.06.2017. – Teni spašava Partha!
Prevod: Maya. 😀
Epizoda počinje kako Naina čeka Teni ispred restorana. Parth je već u restoranu. Shardha se moli Bogu da dâ snagu njenim ćerkama, Meghni i Naini, da mogu da poraze sve probleme i prepreke na svom putu. Bharat informiše Shorvori da će napisati policijski izveštaj da nađu Partha, jer ga nema nigde. Shorvori kaže da ne može više da čeka i brine se za njega. Ona odlazi sa nekim ljudima da ga nađe. Karanov i Tenin taksi se zaustavlja ispred ,,Đaipur Crvenog” restorana. Karan kaže da je to blizu. Teni mu kaže da će ići peške i izlazi iz automobila.

Inspektor prima poruku da je bio požar i pita ih da idu tamo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Naina vidi požar u restoranu i pomaže nekoj devojčici da izađe. Teni dolazi tu i pita šta se dešava. Čovek kaže da je došlo do kratkog spoja. Teni misli da je Naina sigurno zaglavljena unutra, moli se Bogu za Nainu i ostale. Parth je takođe u restoranu i spašava neko dete. Karan stiže tu isto. On ne uspeva da ugleda Nainino lice, spašava neku mladu devojku. Ali Naina ostaje u požaru zaglavljena.. On joj i dalje ne vidi lice. Teni pita Nainu gde je. Naina joj se javlja na telefon i kaže da je dobro. Teni se zahvali Bogu, treba sada da uzme svoj mob. telefon i spase Partha. Shorvori zove Partha, koji joj sve ispriča. Ona je u šoku i kaže sve to Bharatu. Shorvori zove Meghnu i kaže joj gde je Parth i da je u požaru. Ona plače i bespomoćna je. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site